In een eerdere nieuwsbrief hebben wij de One2Born 3.0 al aan u voorgesteld. Inmiddels zijn veel van onze klanten overgestapt naar de 3.0 versie, hebben wij er nieuwe klanten bij en hebben wij een flinke dosis feedback van hen mogen ontvangen. De ervaringen zijn nog steeds erg positief! 

Zowel broederijen als pluimveehouders die al klant van ons waren zijn inmiddels overgestapt naar de One2Born 3.0 nabroedhouders. Ook hebben wij er weer nieuwe klanten bij gekregen, die ook gebruik maken van de One2Born 3.0. De feedback die wij krijgen zit hem met name in de goede aansluiting van het nieuwe formaat op de automatisering. Pasten er voorheen veertig eieren op een One2Born nabroedhouder, passen er nu vijftig op. De trays van de One2Born 3.0 hebben een afmeting van tien bij vijf rijen, waardoor de eieren gemakkelijk over te zetten zijn vanaf de broedlades die een afmeting van tien bij vijftien rijen hebben. Doordat er 25procent meer eieren op een tray passen scheelt het voor de broederij en pluimveehouder ook nog eens 25procent werk tijdens het laden en lossen.

In de stal is de functionaliteit van de One2Born 2.0 en 3.0 hetzelfde en wij krijgen hierover dan ook blijvend positieve feedback. De eieren worden bij aankomst met nabroedhouder en al in de stal geplaatst waar de kuikens vervolgens uitkomen. Zijn ze eenmaal uitgekomen dan spelen de kuikens met de trays in de stal en uiteindelijk vergaat het materiaal. De trays zijn gemaakt van 100 procent steriel papierpulp en volledig te composteren in de stal. Dit wordt tot nu toe door al onze klanten als goed werkend ervaren.

Gebruikt u de One2Born 3.0 en heeft u feedback voor ons? Laat het ons weten zodat wij continue kunnen blijven verbeteren!