Over One2Born

Kuikens verdienen
een natuurlijke start

One2Born maakt dat mogelijk; een eenvoudige oplossing voor een complex probleem. Beter voor de kuikens, beter voor het imago van de vleeskuikensector.

Iedere dag streven we ernaar om met One2Born een efficiëntere, duurzamere vleeskuikensector mogelijk te maken, waarin het welzijn van de kuikens voorop staat. Op die manier werken we aan meer diervriendelijke, maatschappelijk verantwoorde voedselproductie voor de consument. Zo zorgen we samen voor sterke, gezonde kuikens en een duurzame productieketen.

Het team

Oprichters Frank de Louw, Huub van Santvoort, Willem van den Boom werken en hebben allemaal ervaring in de vleeskuikensector. Ze bundelen praktijkkennis met een passie voor het vak en een frisse blik op de pluimveesector. Samen ontwikkelden ze de innovatieve nabroedhouder One2Born.

Interesse om nader kennis te maken en om samen te bekijken wat One2Born voor u kan betekenen?

Laten we kennis maken

Of bel ons op +31(0)412 724 994.

Prijzenkast

Herman Wijffels Innovatieprijs 2015

One2Born is uitgeroepen tot de winnaar van de Herman Wijffels Innovatieprijs 2015, in de categorie Food & Agri. De jury noemde One2Born “een baanbrekende innovatie, die een wereldwijde en ketenbrede impact in de pluimveeindustrie tot gevolg kan hebben.” Volgens de jury creëert deze innovatie een stap in de goede richting op het gebied van dierenwelzijn (transport, natuurlijk gedrag, verlaging antibiotica).

Het winnen van deze prijs sterkt ons in onze overtuiging dat One2Born voor de gehele keten van waarde is. Samen kunnen we werken aan gezondere kuikens, beter rendement en een verduurzaming van de sector.

Lees meer